Dit webinar is afgelopen.

Grip op je gedrag met NLP

Wil jij in elke situatie graag de door jou gewenste uitkomst kunnen creëren? Na dit webinar heb je concrete, praktische handvatten om - vanuit bewustheid - je eigen gedrag te sturen. Je leert anders om te gaan met gedachten en emoties door hier grip op te krijgen. En door niet gevangen te blijven in een vast patroon. Je beseft juist dat je een keuzemogelijkheid hebt. Altijd.

Word de beste versie van jezelf met NLP
Leer aan de hand van verschillende technieken om zelf de regie te pakken over je gedachten, emoties èn je gedrag.


Tijdens dit webinar geeft Joan je de tools om meteen aan de slag te gaan met NLP
  • Ontdek wat NLP precies is (en wat niet)
  • Ervaar wat de kracht van visualisatie is
  • Ontdek wat de kracht van woorden is
  • Ervaar de kracht van je mindset
  • Ontdek hoe jij je eigen gedrag kunt sturen​​​​​​​
​​​Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.


Presentatie door
Joan Hoexum & Exactpi Recruitment

Duur
1 uur

Over Keynote Joan Hoexum
Vanuit een diepe aanhoudende nieuwsgierigheid naar het gedrag van zichzelf en van anderen, kiest Joan er in 2015 voor om haar passie te volgen. Na veel jaren werkzaam te zijn geweest voor een ministerie, start zij haar eigen bedrijf voor persoonlijke ontwikkeling en communicatie met NLP: Vitality Solutions. Daarmee biedt zij als opleider en coach een toolbox aan instrumenten voor mensen die graag bewuster beslissingen willen nemen en hun eigen gedrag willen leren sturen.

Joan verzorgt internationaal erkende opleidingen in Neuro-Lingüistisch Programmeren en in NLP coaching. Ze is aangesloten bij The Society of Neuro-Linguistic Programming™ van Dr. Richard Bandler.

De tools zijn heel krachtig en praktisch en het is haar missie om deze over te dragen. Om zo te bouwen aan een sterkere maatschappij.

Reacties van deelnemers aan Joan’s NLP trainingen

“Op een inspirerende manier, met energie en passie laat Joan ons zien wat voor mogelijkheden er zijn voor betere communicatie en omgang met elkaar.”

"Vol tevredenheid kijk ik terug op een bijzonder leerzame ervaring. Ik laat bepaalde dingen gemakkelijker los en heb leren denken in mogelijkheden in plaats van problemen. Ik heb altijd een keuze!”

“Ik kijk anders tegen situaties aan: ik ben milder geworden voor mezelf en kan me krachtiger uitdrukken. Al vanaf het begin wordt er een onbewust proces in gang gezet dat niet meer is te stoppen en waar ik elke dag nog plezier van heb!"

Deel dit webinar